Saturday, August 6, 2011

Veljesten kesä 2011

7 comments:

pike said...

Etkö pysty edelleenkään kommentoimaan blogiini, ei ole pakko jos ei halua,mutta kyllähän anonyymillä voi kommentoida vaikka kuka, sua ei oo näkyny, ja laitatko itse enää nyk.kuviasi mihinkään, eli missä sun kuvia on katseltavana, kun täälläkin on talvikuvat, sä osaat muokata erik.hyvin kuviasi,mikä muokkaus ohjelma sulla on? Muuten kiitos jos poistat myös sen pikenrunojajakuvia, koska sitä blogia ei ole enää.pari päivää sit uusin postaus on blogissani, löydänkö täältä vastauksen, vai laitatko blogiini ??(nimeni siellä on nyt pepita)

pike said...

Tunnelmallista Joulua sheila sinne kotiisi kissojen kans!

seijastiina said...

Söpöläisiä kissoja sinulla, niistä tule hyvä mieli, kun seuraillee touhujaan.

Sheila Juniper said...

Kiitos, Seijastiina, kiitos käynnistäsi täällä!
Facebook ja foorumit ovat verottaneet netti-aikaani niin, etten tänne Bloggeriin enää ole ennättänyt. Mutta nähtyäni sinun hienot blogisi... alkoi tehdä mieli jatkaa taas näitä Junipers Days-blogejakin. Saa nähdä sitten, tuleeko siitä mitään...
Sinulla on, muuten kiva profiilikuva! Oletko tehnyt sen "omin päin" vaiko jonkun sovelluksen avulla?

pike said...

Onko tämä blogisi enää voimassa, tai onko sulla muuta blogia? oletko käynyt katsomassa mun orava kuvat, keksin keinon miten pääsen läheltä kuvaamaan niitä, eli piilopaikan tein. Kevättä on jo ilmassa, eikös oo ihanaa kun aurinko jo lämmittää.t.http://sanosekukkasin.blogspot.com

Sheila Juniper said...

Hei Pepita!
Kiva kun et ole mua unohtanut... en minäkään sinua; aikani vain kulunut nyt muissa hommissa. Edes Juniperi Kotipihaa en ole aikoihin päivittänyt. Sen sijaan olen kirjoitellut Uuden Suomen ja Kotimaan blogeihin - myös kommentoiden.
Pari sivua mulla on myös World Pressissä:
http://sheilajuniper.wordpress.com/
Käytän useampia kuvanmuokkausohjelmia, eniten Arc Softin Photo Studiota. Entäs sinä?

Tulenkin just het koht katsomaan, mitä sinulle kuuluu...

pike said...

Moi sheila, mitä sulle nyt kuuluu ?kuule näkyykö mun sähköposti. jos näkyy, niin poista se ettei näy, myös vanhat kommentini voit mun puolesta poistaa, toivon niin. Käy moikkaamassa kuulumisiasi,en olemuuten saanut aikasiks laittaa kuviani mihinkään muuhun,paitsi että useaan paikkaan kesäkuva kisaan, saa nähä palkitaanko missään niissä.aika on rientänyt, vielä olen muutaman vuoden työelämässä, sitten haluan lähteä kotiseudulleni, jonne ikävöin jo nyt.